Cookies en Privacy verklaring

Cookies

Cookies zijn kleine tekstbestanden die bij het bezoek aan een website op jouw computer worden opgeslagen. Nora Maria gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) om bezoekers te herkennen bij een volgend bezoek. Op basis daarvan kunnen we bijvoorbeeld de inhoud van je winkelwagen onthouden. Daarnaast stellen cookies ons in staat om informatie te verzamelen over het gebruik van onze website en deze aan te passen aan de wensen van onze bezoekers.

 

Cookies accepteren

Wanneer je onze webshop bezoekt, wordt er een pop-up venster getoond waarin jouw toestemming wordt gevraagd voor het gebruik van cookies zoals beschreven in deze verklaring. Als je deze pop-up weg klikt of verder gaat op onze website dan gaan we ervan uit dat je hiermee instemt.

Lijst met cookies

In de onderstaande tabel vind je een lijst met strict noodzakelijke en functionele cookies die op onze website worden gebruikt. We maken geen gebruik van Analytische of  Advertentie- en marketing cookies.

Strict noodzakelijk:

Naam: ForceFlashSite
Doel: When viewing a mobile site (old mobile under m.domain.com) it will force the server to display the non-mobile version and avoid redirecting to the mobile site.

Naam: hs

Doel: Security

Naam: smSession

Doel: Identifies logged in site members

Naam: XSRF-TOKEN

Doel : Security

Functionele cookies:

Naam: svSession

Doel: Identifies unique visitors and tracks a visitor’s sessions on a site

Naam: SSR-caching

Doel: Indicates how a site was rendered. 

Naam: smSession

Doel: Identifies logged in site members

Privacy verklaring

Wij van Nora Maria (hierna: Nora Maria) zijn blij met jou als klant en willen dat je zeker weet dat jouw persoonsgegevens bij ons in goede handen zijn. We gaan zeer zorgvuldig om met deze gevoelige informatie en willen hier zo transparant mogelijk in zijn. Daarom kun je hieronder lezen waar wij jouw gegevens precies voor gebruiken. Als je vragen hebt of wilt weten wat we precies van jou bijhouden, neem dan contact op met Nora Maria via de gegevens onderaan dit statement.

 

Jouw gegevens

Wij hebben informatie van je nodig onder andere op basis van gerechtvaardigd belang. Dit klinkt chique, maar is eigenlijk vrij simpel. We zijn namelijk een webshop vol mooie cadeaus. Die willen we liever niet voor onszelf houden. We moeten dan natuurlijk wel laten weten dat we er zijn en daarom maken we gebruik van direct marketing. Daarnaast hebben we gegevens van je nodig om jouw bestelling succesvol bij je af te leveren. Deze gegevens verwerken we dan ook ter uitvoering van de koopovereenkomst die we met je aangaan, als je een bestelling in onze webshop plaatst. Om met elkaar in contact te blijven over ons aanbod en service, vragen we informatie van je om je ook na je aankoop nog te kunnen bereiken. Zo hopen we dat je met veel plezier nog eens een aankoop bij ons doet.

Om precies te zijn kunnen we de volgende informatie van je verwerken:

  • Naam. We spreken je graag aan met je naam. Dat vinden wij wel zo persoonlijk.

  • Adresgegevens. Om je cadeaus zo snel mogelijk te bezorgen hebben we je adresgegevens nodig. Je adresgegevens delen we uiteraard met de vervoerder van jouw bestelling zodat zij ook weten waar het pakket moet worden bezorgd.

  • E-mailadres. We gebruiken je e-mailadres om je op de hoogte te houden over de status van je bestelling. Om ervoor te zorgen dat de vervoerder van je bestelling je op de hoogte kan houden waar je cadeau is, delen we ook met deze partij jouw e-mailadres. Daarnaast vragen we je na ontvangst van de bestelling of je tevreden bent met het cadeau en sturen we je persoonlijke aanbiedingen, bijvoorbeeld op je verjaardag en als je een jaar klant bent.

  • Telefoonnummer. Als we een vraag hebben over je bestelling of informatie met je willen delen omtrent de levering dan willen we graag zo snel mogelijk met je in contact komen. Via de telefoon gaat dat sneller en persoonlijker. Je telefoonnummer wordt ook gedeeld met de vervoerder zodat de bezorger contact met je op kan nemen als je cadeautje wordt bezorgd.

  • IP-adres. Als je op het Internet surft dan is je computer herkenbaar aan je IP-adres, vergelijkbaar met het nummerbord van je auto. Als je bij ons wat bestelt dan slaan we je IP-adres op. Dit gebruiken we bijvoorbeeld om wanbetalers te weren.

  • Betaalgegevens. Als je bij ons betaalt dan doe je dit in een beveiligde omgeving. Voor het afhandelen van betalingen maken wij gebruik van de diensten van Adyen en PayNL. Adyen en PayNL verzorgen de koppelingen met al onze betaalproviders. Al je bankgegevens blijven waar ze horen, namelijk bij je bank of creditcardmaatschappij. Je bankgegevens slaan wij niet op. Wij krijgen alleen een seintje of je betaling is gelukt en slaan je favoriete betaalmethode en bank op zodat je bij je volgende bezoek sneller kan afrekenen.

  • Overige gegevens. Informatie die je ons geeft wanneer je contact met ons opneemt, een review schrijft of deelneemt aan een klanttevredenheid- of marktonderzoek.

Je persoonlijke gegevens slaan we alleen op voor eigen gebruik en worden natuurlijk nooit zonder jouw toestemming voor commerciële doeleinden gedeeld met derden.

 

Als je contact met ons opneemt

Met de online chatfunctie op onze website, via Whatsapp, Facebook, Twitter en natuurlijk gewoon via de e-mail kun je ons vragen stellen of aanvragen doen. Hiervoor gebruiken wij je e-mailadres, je naam en overige persoonsgegevens die jij mogelijk verstrekt als inhoud van een bericht. Deze gegevens hebben wij nodig om contact met je op te nemen, omdat je ons gevraagd hebt jouw contactverzoek in behandeling te nemen en vanwege de overeenkomst die we met je (gaan) sluiten. Wij bewaren deze informatie totdat jij aangeeft dat de gegevens moeten worden verwijderd. Zo kunnen we bij vervolgvragen de informatie er makkelijk bij pakken.

Derde partijen

Je persoonlijke gegevens slaan we op in een beveiligde database. Onze hostingpartij beschikt over de juiste certificaten die een veilige opslag van jouw gegevens garanderen. Niks om je zorgen over te maken dus. In een aantal gevallen delen we je persoonsgegevens ook met de volgende partners:

  • Betaaldiensten- en dienstverleners;

  • Vervoerders en dienstverleners voor de koppelingen met vervoerders;

  • Onze hostingpartij waar jouw gegevens worden verwerkt en opgeslagen;

Dit doen wij, omdat:

  • wij hen de opdracht hebben gegeven om bepaalde gegevens te verwerken;

  • dat nodig is om de overeenkomst met je uit te voeren;

  • je hier toestemming voor geeft;

  • wij hier een gerechtvaardigd belang bij hebben.

Wij werken alleen maar samen met bedrijven die voldoen aan de Europese privacywetgeving, of ze nu in Europa zijn gebaseerd of niet. Met uitzondering van de hierboven omschreven partijen, geven wij jouw persoonsgegevens onder geen voorwaarde aan andere bedrijven of instellingen, behalve als wij dat wettelijk verplicht zijn (bijvoorbeeld als de politie dat eist bij een vermoeden van een misdrijf).

 

Beveiliging

Wij vinden het belangrijk dat jouw persoonsgegevens bij ons goed beveiligd zijn. Alle gegevens die je bij ons achterlaat, slaan we via een veilige SSL-verbinding op in onze beveiligde database. Dit betekent dat slechts een aantal vertrouwenspersonen toegang heeft tot deze gegevens. Wie dus niets met jouw gegevens te maken heeft, kan hier ook niet bij. We beloven je plechtig dat we de informatie alleen intern gebruiken en dat er zonder jouw toestemming of andere wettelijke grondslag niets wordt doorgespeeld aan derden voor commerciële of andere doeleinden.

Inzage, wijzigen en verwijderen van uw gegevens

Als je vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van je hebben, kun je altijd contact met ons opnemen. Jij bent de baas over je eigen gegevens. Dit betekent dat jij de volgende rechten hebt:

  • Je hebt het recht de persoonsgegevens die wij van je verwerken, in te zien;

  • Je hebt het recht de persoonsgegevens die wij van je verwerken, te corrigeren of aan te vullen indien deze onjuist of onvolledig zijn;

  • Je kunt je toestemming altijd eenvoudig intrekken (op deze pagina);

  • Je kunt bezwaar maken tegen de verwerking van je persoonsgegevens, tegen profilering en tegen direct marketing;

  • Je kunt ons verzoeken om je persoonsgegevens te verwijderen;

  • Indien het technisch mogelijk is, heb je het recht om de persoonsgegevens die wij van je verwerken te laten overdragen naar jezelf of naar een derde partij;

  • In sommige gevallen kun je verzoeken om het verwerken van je persoonsgegevens (al dan niet tijdelijk) te beperken wat betekent dat wij minder gegevens van je verwerken.

 

Als je contact met ons opneemt dan kunnen wij je vragen om je te identificeren door bijvoorbeeld het meesturen van een geldig legitimatiebewijs, om er zeker van te zijn dat je de juiste persoon bent aan wie de persoonsgegevens toebehoren.

Wij zullen ons best doen om binnen 30 dagen aan je verzoek te voldoen. Deze termijn kan worden verlengd wanneer je verzoek complex is. Als wij deze termijn verlengen, dan laten we je dat natuurlijk meteen weten.

 

Wijzigingen in dit (cookie)beleid

Wanneer onze webshop wijzigt, moeten wij natuurlijk ook ons cookiebeleid aanpassen. Let dus altijd op de datum hieronder en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn. Wij zullen ons best doen wijzigingen aan je door te geven.

Klacht indienen

Als je vindt dat wij je niet op de juiste manier helpen, dan horen wij het natuurlijk graag als eerste. Neem dan alsjeblieft contact op met onze klantenservice zodat wij je kunnen helpen. Wanneer we er samen niet uitkomen dan heb je altijd het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. In Nederland heet deze de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

Contactgegevens

Nora Maria
Kraanspoor 3g7
1033 SC Amsterdam
Nederland

info@noramaria.nl

Dit cookiebeleid is het laatst gewijzigd op: 12 Juni 2020

Lets stay in touch

Cookies and Privacy statement

  • file-facebook-messenger-logo-svg-wikiped
  • Facebook
  • Instagram